Daiwa Sweepfire Spin 2.10m 5-10g

Blank-urile foarte subțiri recent proiectate sunt bine echilibrate, iar acțiunea lor rapidă este greu de diferențiat față de cele ale unor lansete de carbon considerabil mai scumpe. Echipate cu inele de Oxid-Aluminiu, care sunt potrivite pentru utilizarea cu fire textile, lansetele Sweepfire oferă un raport excepțional preț-performanță. - Blank subțire și ager - Mâner finisat plută - Inele Aluminium Oxid Tip pescuit: Spinning Tip lanseta: Bucati Numar tronsoane: ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Daiwa Sweepfire Spin 2.10m 5-10g

Blank-urile foarte subțiri recent proiectate sunt bine echilibrate, iar acțiunea lor rapidă este greu de diferențiat față de cele ale unor lansete de carbon considerabil mai scumpe.

Echipate cu inele de Oxid-Aluminiu, care sunt potrivite pentru utilizarea cu fire textile, lansetele Sweepfire oferă un raport excepțional preț-performanță.



- Blank subțire și ager

- Mâner finisat plută

- Inele Aluminium Oxid


Tip pescuit: Spinning
Tip lanseta: Bucati
Numar tronsoane: 2
Lungime: 2.10 m
Lungime tronson I: 110 cm
Numar inele: 7
Tip maner: Pluta
Putere de aruncare: 5-10 grame
Blank: Fibra carbon
Material maner: Pluta
Greutate: 130 grame
Garantie: 24 luni

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Daiwa Sweepfire Spin 2.10m 5-10g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Daiwa Sweepfire Spin 2.10m 5-10g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.