Daiwa N Zon Extension Feeder 3.65m 80g 2+2 trons 156329

467,99 lei (1 magazin)
Lansetele N‘Zon Extension Feeder sunt echipate cu un mâner telescopic, putând fi transportate cu economie de spațiu. Blank-ul din carbon HMC+ este – în ciuda construcției sale speciale – foarte ușor și bine echilibrat. Datorită mânerului Armlock, controlul absolut este garantat în drill – mânerul poate fi fixat ușor sub braț datorită secțiunii sale centrale aplatizate. Gama oferă lansete potrivite pentru pescuitul d ...

Descriere


Daiwa N Zon Extension Feeder 3.65m 80g 2+2 trons 156329

Lansetele N‘Zon Extension Feeder sunt echipate cu un mâner telescopic, putând fi transportate cu economie de spațiu. Blank-ul din carbon HMC+ este – în ciuda construcției sale speciale – foarte ușor și bine echilibrat. Datorită mânerului Armlock, controlul absolut este garantat în drill – mânerul poate fi fixat ușor sub braț datorită secțiunii sale centrale aplatizate. Gama oferă lansete potrivite pentru pescuitul de feeder sensitiv, precum și pentru pescuitul pe distanțe lungi în ape cu întinderi mari.
Ambele vârfuri din fibră de carbon furnizate, detectează prezentările în mod absolut fiabil.

• Blank fibră de carbon HMC+®
• Secțiunea mâner ArmLock®
• Mâner plută / EVA
• Mandrină screw-down
• Inele Titanium Oxid


Tip: Feeder
Lungime: 3.65 m
Putere de aruncare: 80 g
Numar tronsoane: 2+2

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Daiwa N Zon Extension Feeder 3.65m 80g 2+2 trons 156329 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Daiwa N Zon Extension Feeder 3.65m 80g 2+2 trons 156329 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.