Daga Steam Clean Caddy

de la 590,99 lei (2 magazine)
Mop cu abur Steam Clean Caddy Daga, 1500 W, 1100 ml, 4 BAR, LED, lavete microfibra.  Utilizare ca mop si pistol in curatarea si dezinfectarea pardoselilor, a tuturor suprafetelor din baie, bucatarie, sticla si textile.  Caracteristici generale: Aparat de curatat cu aburi '2 in 1' Putere 1500 W Presiune 4 bar Capacitate boiler 1,1 l Buton pornit/oprit Abur gata in 5 min Autonomie 25 min Debit abur 100gr/min Temperatura abur 125º C LED indicator aburi Sistem ...

Descriere


Daga Steam Clean Caddy

Mop cu abur Steam Clean Caddy Daga, 1500 W, 1100 ml, 4 BAR, LED, lavete microfibra. Utilizare ca mop si pistol in curatarea si dezinfectarea pardoselilor, a tuturor suprafetelor din baie, bucatarie, sticla si textile. 

Caracteristici generale:

Aparat de curatat cu aburi '2 in 1'
Putere 1500 W
Presiune 4 bar
Capacitate boiler 1,1 l
Buton pornit/oprit
Abur gata in 5 min
Autonomie 25 min
Debit abur 100gr/min
Temperatura abur 125º C
LED indicator aburi
Sistem de blocare de siguranta
Compartiment pentru accesorii, design compact si ergonomic, maner pentru transport
Dimensiuni: 29 x 20 x 27,5 cm
Greutate 4,9 kg.

Accesorii: perie multifunctionala:pentru curatarea si dezinfectarea pardoselilor dure si dezinfectarea si improspartarea covoarelor, tuburi prelungitoare, duza adaptoare la 45º, perie de sarma rotunda,perie nailon rotunda, perie pentru suprafete textile, 2 lavete microfibra, curatitor geamuri, 2 perii lungi atasabile, pahar masura, centura pentru utilizare manuala.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Daga Steam Clean Caddy de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Daga Steam Clean Caddy sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.