Celestron UpClose Zoom 20-60X60

924,00 lei (1 magazin)
Lunetele terestre Celestron Waterproof Zoom de 50mm si 60mm diametrul obiectivului sunt o buna alegere pentru observatii la pasari, natura, viata salbatica, vanatoare sau peisaje. Lunetele sunt extrem de usoare (sub 1 kg) si sunt oferite atat cu o geanta de aluminiu, cat si cu una de nylon. Optica este de inalta calitate, redand fidel, clar si contrastant obiectele observate. ...

Descriere


Celestron UpClose Zoom 20-60X60

Lunetele terestre Celestron Waterproof Zoom de 50mm si 60mm diametrul obiectivului sunt o buna alegere pentru observatii la pasari, natura, viata salbatica, vanatoare sau peisaje. Lunetele sunt extrem de usoare (sub 1 kg) si sunt oferite atat cu o geanta de aluminiu, cat si cu una de nylon. Optica este de inalta calitate, redand fidel, clar si contrastant obiectele observate.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Celestron UpClose Zoom 20-60X60 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Celestron UpClose Zoom 20-60X60 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.