Camry Aparat de preparat waffle/ vafe CR 3019, inox/negru

108,99 lei (1 magazin)
Aparatul pentru gaufre (waffle) Camry CR 3019 are o putere de 700 W, si este echipat cu termostat. Este perfect pentru a prepara gaufre crocante, putand pregati cate 2 bucati simultan. Nu se incalzeste datorita carcasei de plastic care se pastreaza rece. Este echipat cu palete anti-lipire din ceramica alba, motiv pentru care gaufrele se scot foarte usor. Este facil de depozitat pentru ca poate sta pe verticala. Specificatii: Putere 700 W Palete care ...

Descriere


Camry Aparat de preparat waffle/ vafe CR 3019, inox/negru

Aparatul pentru gaufre (waffle) Camry CR 3019 are o putere de 700 W, si este echipat cu termostat. Este perfect pentru a prepara gaufre crocante, putand pregati cate 2 bucati simultan. Nu se incalzeste datorita carcasei de plastic care se pastreaza rece. Este echipat cu palete anti-lipire din ceramica alba, motiv pentru care gaufrele se scot foarte usor. Este facil de depozitat pentru ca poate sta pe verticala.

Specificatii:

  • Putere 700 W
  • Palete care nu se lipesc din ceramica alba
  • Carcasa din plastic nu se incalzeste
  • Termostat
  • Poate fi depozitat usor (sta in pozitie verticala)
  • Indicator luminos care arata atunci cand gaufrele sunt gata
  • Indicator luminos pentru a arata functionarea

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Camry Aparat de preparat waffle/ vafe CR 3019, inox/negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Camry Aparat de preparat waffle/ vafe CR 3019, inox/negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.