Busola cu capac ochean antichizat piele vintage

Busola antichizata cu capac ochean antichizat piele vintage Busola antichizata cu capac si ochean de marina antichizat imbracat in piele vintage Kelvin Hughes. Impreuna, acest ochean de marina si aceasta busola antichizata cu capac pot fi un minunat cadou pentru barbati prezentate in cutie de cadou de la Juliana. Cei mai multi dintre barbati au o pasiune pentru obiecte de coletie. Acest ochean de marina cat si aceasta busola antichizata vor face o deosebita placere unui barbat pasiona ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Busola cu capac ochean antichizat piele vintage

Busola antichizata cu capac ochean antichizat piele vintage
Busola antichizata cu capac si ochean de marina antichizat imbracat in piele vintage Kelvin Hughes. Impreuna, acest ochean de marina si aceasta busola antichizata cu capac pot fi un minunat cadou pentru barbati prezentate in cutie de cadou de la Juliana.

Cei mai multi dintre barbati au o pasiune pentru obiecte de coletie. Acest ochean de marina cat si aceasta busola antichizata vor face o deosebita placere unui barbat pasionat de obiecte cu valoare de colectie.
Detalii busola si ochean de marina de colectie
  • Material: metal-alama antihizata si piele naturala

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Busola cu capac ochean antichizat piele vintage de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Busola cu capac ochean antichizat piele vintage sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.