Zaragoo Aparat etilotest

35.00 lei (1 magazin)
Aparatul etilotest te poate salva de multe neplaceri, daca il folosesti corect (trebuie lasat pana la 15 secunde sa se incalzeasca, trebuie sa suflati 3-5 secunde in inhalator, lumina rosie trebuie sa fie stinsa etc.). Lumina verde se va aprinde daca, concentratia de alcool din aerul respirat este sub 0,1mg/l, cea galbena se va aprinde daca concentratia de alcool din aerul respirat este intre 0,1mg/l si 0,25 mg/l, iar cea rosie daca concentratia de alcool din aerul respirat este pes ...

Descriere


Zaragoo Aparat etilotest

Aparatul etilotest te poate salva de multe neplaceri, daca il folosesti corect (trebuie lasat pana la 15 secunde sa se incalzeasca, trebuie sa suflati 3-5 secunde in inhalator, lumina rosie trebuie sa fie stinsa etc.). Lumina verde se va aprinde daca, concentratia de alcool din aerul respirat este sub 0,1mg/l, cea galbena se va aprinde daca concentratia de alcool din aerul respirat este intre 0,1mg/l si 0,25 mg/l, iar cea rosie daca concentratia de alcool din aerul respirat este peste 0,25 mg/l. Aparatul foloseste 2 baterii AAA neincluse in pachet. Are inel pentru chei, deci poate fi folosit ca si breloc, avandu-l mereu la indemana.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Zaragoo Aparat etilotest de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Zaragoo Aparat etilotest sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.