Bronto B-crush.PM, cuva 400x400

de la 872,00 lei (4 magazine)
Zdrobitor struguri manual, B-crush.PM, cuva 400x400 un produs a cărui utilitate de regăseÈ™te în industria alimentară, mai exact în oenologie, pentru producerea vinului. Acest utilaj este acÈ›ionat manual printr-o manivelă, prin urmare, acest utilaj se poate folosi È™i în locurile sau încăperile în care nu dispunem de conectarea la o sursă de curent electric. Acest zdrobitor are o cuvă cu dimensiunile de 40 x 40 cm, o lungime a valÈ›urilor de 20 cm. Acest utilaj are o funcÈ ...

Descriere


Bronto B-crush.PM, cuva 400x400

Zdrobitor struguri manual, B-crush.PM, cuva 400x400 un produs a cărui utilitate de regăsește în industria alimentară, mai exact în oenologie, pentru producerea vinului. Acest utilaj este acționat manual printr-o manivelă, prin urmare, acest utilaj se poate folosi și în locurile sau încăperile în care nu dispunem de conectarea la o sursă de curent electric. Acest zdrobitor are o cuvă cu dimensiunile de 40 x 40 cm, o lungime a valțurilor de 20 cm. Acest utilaj are o funcție foarte importantă în procesul de producere a vinului, si anume, funcția de zdrobire a strugurilor. 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bronto B-crush.PM, cuva 400x400 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bronto B-crush.PM, cuva 400x400 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.