Bresser Ventair Termometru Higrometru Alarma 7007402

185,99 lei (1 magazin)
VentAir 7007402 este o statie meteo de la Bresser cu ecran digital. Afiseaza prognoza meteo pentru urmatoarele 12 - 24 ore, umiditatea si temperaturile atat interioare cat si exterioare, informatiile fiind receptionate de catre senzorul extern. Carcasa moderna fara butoane vizibile ofera un control rapid si un aspect discret. Acest dispozitiv poate fi pozitionat pe birou sau pe orice alt obiect cu suprafata plana, datorita designului exclusiv poate arata bine oriunde este pozitionat. ...

Descriere


Bresser Ventair Termometru Higrometru Alarma 7007402

VentAir 7007402 este o statie meteo de la Bresser cu ecran digital. Afiseaza prognoza meteo pentru urmatoarele 12 - 24 ore, umiditatea si temperaturile atat interioare cat si exterioare, informatiile fiind receptionate de catre senzorul extern. Carcasa moderna fara butoane vizibile ofera un control rapid si un aspect discret. Acest dispozitiv poate fi pozitionat pe birou sau pe orice alt obiect cu suprafata plana, datorita designului exclusiv poate arata bine oriunde este pozitionat. VentAir 7007402 are nevoie de 5 baterii de tip AAA la 1.5V pentru a functiona corespunzator. Bateriile nu sunt incluse.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bresser Ventair Termometru Higrometru Alarma 7007402 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bresser Ventair Termometru Higrometru Alarma 7007402 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.