Camry CR 1166

de la 111.99 lei (3 magazine)
Vremea este schimbatoare ....   De ce am nevoie de o statie meteo? Te uiti pe fereastra si acolo straluceste frumosul soare, ramurile sunt inca, asa ca va fi vreme frumoasa astazi. Din pacate, dupa ce ati parasit locul de munca, sunteti surprins de ploi abundente si vant rafinat. Probabil au spus ca vremea se va prabusi la televizor, dar nu ati urmarit stirile astazi. Ce se intampla daca exista propria statie meteo privata pe masa? Statia meteo CAMRY CR 1166 este un ins ...

Descriere


Camry CR 1166


Vremea este schimbatoare ....
 
De ce am nevoie de o statie meteo? Te uiti pe fereastra si acolo straluceste frumosul soare, ramurile sunt inca, asa ca va fi vreme frumoasa astazi. Din pacate, dupa ce ati parasit locul de munca, sunteti surprins de ploi abundente si vant rafinat. Probabil au spus ca vremea se va prabusi la televizor, dar nu ati urmarit stirile astazi. Ce se intampla daca exista propria statie meteo privata pe masa? Statia meteo CAMRY CR 1166 este un instrument de prognoza meteo . Dar nu numai asta, poate oferi si nivelul de umiditate din jurul sau, o functie extrem de utila, in special pentru persoanele alergice. Statia este alimentata fie de la retea, fie, daca preferati, de la baterii.
 
Ce functii are statia meteo Camry?
Statia meteo Camry CR 1166 este echipata cu functia de citire a temperaturii in interiorul camerei si a temperaturii exterioare. Masurarea este citita cu o sonda, astfel incat sa putem compara conditiile din apartamentul nostru si din exterior. Dispozitivul va masura, de asemenea, nivelul de umiditate a aerului . In plus, data si ora curente pot fi citite in mod convenabil pe ecranul mare si lizibil.

 

 

 

Si daca avem nevoie de un ceas cu alarma, statia are o alarma incorporata. Setul cu statia Camry este, de asemenea, un senzor de telecomanda, va facilita si va face utilizarea acestui produs mult mai convenabila. Un astfel de dispozitiv mic va inlocui cu succes alte cateva.

 

 

Descriere:
Ceas
2 alarme separate
Timbru
Indicator de confort al umiditatii aerului
Temperatura din interiorul camerei
Temperatura prelevata de la sonda
Indicator% umiditate.
Predictia norilor
1 sonda externa.
Alimentat de adaptor de curent alternativ si baterie.Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Camry CR 1166 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Camry CR 1166 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.