Braun HM5100WH

292,69 lei (1 magazin)
Mixer de mana BRAUN HM5100WH, 750W, 9 trepte viteza, alb-griSmartMixPrin plasarea motorului direct peste atasamente, greutatea este directionata in vas, nu in mana dumneavoastra.EasyClickComutati convenabil telurile si carligele pentru aluat, printr-o singura apasare a butonului mare .9 viteze + TurboViteze variabileReglati selectorul de viteza de la redusa la turbo printr-o singura miscare a degetului mare, pentru control si eficienta imbunatatite la prepararea mancarurilor.EasyClean ...

Descriere


Braun HM5100WH

Mixer de mana BRAUN HM5100WH, 750W, 9 trepte viteza, alb-griSmartMixPrin plasarea motorului direct peste atasamente, greutatea este directionata in vas, nu in mana dumneavoastra.EasyClickComutati convenabil telurile si carligele pentru aluat, printr-o singura apasare a butonului mare .9 viteze + TurboViteze variabileReglati selectorul de viteza de la redusa la turbo printr-o singura miscare a degetului mare, pentru control si eficienta imbunatatite la prepararea mancarurilor.EasyClean DesignDesignul perfect si elegant face curatarea rapida si usoara. O performanta mai igienica si de lunga durata, deoarece nu exista orificii de ventilatie pentru a permite ca ceva sa intre in interior.Masina de spalat vase in sigurantaUsor si economie de timp - poate fi dezasamblat in cativa pasi. Piesele detasabile pot fi curatate in masina de spalat vase.Motor puternic de 750 WPentru pregatire rapida si usoara.Maner ergonomicManerul mixerului este proiectat cu grija pentru un maxim de confort si performanta, asigurand o aderenta confortabila. Deoarece mixerul este usor, este de asemenea usor de utilizat.Cablu extra lungCu un cablu extra lung pentru o mai buna libertate de miscare. In timpul sau in afara utilizarii, cablul ramane in mod convenabil departe de mana.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Braun HM5100WH de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Braun HM5100WH sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.