Borofone Melody BM20 Negru

22,99 lei (1 magazin)
Handsfree căști In-Ear Borofone Melody BM20Design stilat cu manșoane de urechi ergonomice și experiență acustică de înaltă calitate. Microfon încorporat pentru apeluri telefonice hands-free si suport pentru apelare / refuzare apel / încheiere apel.Stil unic în ureche, confortabil de purtat si muzică de înaltă fidelitate ce prezintă tonuri cu niveluri distincte.Telecomanda pe fir si compatibile cu telefoane/tablete cu port 3.5 mm. Material: ABS + TPE, Lungime: 1,2m, Gre ...

Descriere


Borofone Melody BM20 Negru

Handsfree căști In-Ear Borofone Melody BM20Design stilat cu manșoane de urechi ergonomice și experiență acustică de înaltă calitate. Microfon încorporat pentru apeluri telefonice hands-free si suport pentru apelare / refuzare apel / încheiere apel.Stil unic în ureche, confortabil de purtat si muzică de înaltă fidelitate ce prezintă tonuri cu niveluri distincte.Telecomanda pe fir si compatibile cu telefoane/tablete cu port 3.5 mm. Material: ABS + TPE, Lungime: 1,2m, Greutate: 10g, Difuzor: 10mm.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Borofone Melody BM20 Negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Borofone Melody BM20 Negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.