Bomann FFR 1290 CB Alb

de la 129,99 lei (2 magazine)
Ridicând coșul Ai făcut cartofi prăjiți, dar vrei să-și păstreze căldura și prospețimea mai mult timp? Această friteuză are opțiunea de a ridica coșul deasupra nivelului de ulei cald ascunzându-l tot timpul sub capac, astfel mâncarea dvs. nu se va uda cu ulei, menținându-l proaspăt și cald. Putere: 840W Culoarea produsului: alb/gri Capacitate ulei: 1l Reglarea temperaturii: continuă Accesorii: carcasă Cool Touch, protecție la supraîncălzire, filtru de ...

Descriere


Bomann FFR 1290 CB Alb

Ridicând coșul

Ai făcut cartofi prăjiți, dar vrei să-și păstreze căldura și prospețimea mai mult timp? Această friteuză are opțiunea de a ridica coșul deasupra nivelului de ulei cald ascunzându-l tot timpul sub capac, astfel mâncarea dvs. nu se va uda cu ulei, menținându-l proaspăt și cald.

Putere: 840W
Culoarea produsului: alb/gri
Capacitate ulei: 1l
Reglarea temperaturii: continuă
Accesorii: carcasă Cool Touch, protecție la supraîncălzire, filtru de grăsime, inclusiv 6 furci pentru fondu

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bomann FFR 1290 CB Alb de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bomann FFR 1290 CB Alb sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.