Bison Adeziv pentru pardoseli Flooring Adhesive, 12kg

de la 211,99 lei (3 magazine)
Caracteristici: Pentru lipirea linoleumului, a covoarelor textile de iuta cu suport textil, a peretilor acoperiti cu pluta pe suprafete poroase precum ciment, beton si lemn. Usor de utilizat; Fara solventi; Nu rezista la umiditate. Adeziv pe baza de apa. Cititi cu atentie fisa tehnica sau eticheta produsului inainte de utilizare! Aplicati adezivul in mod uniform pe suprafata (curatata, uscata si degresata in prealabil) cu ajutorul unui spaclu zimtat Bison nr 2. Puneti ...

Descriere


Bison Adeziv pentru pardoseli Flooring Adhesive, 12kg

Caracteristici: Pentru lipirea linoleumului, a covoarelor textile de iuta cu suport textil, a peretilor acoperiti cu pluta pe suprafete poroase precum ciment, beton si lemn. Usor de utilizat; Fara solventi; Nu rezista la umiditate. Adeziv pe baza de apa. Cititi cu atentie fisa tehnica sau eticheta produsului inainte de utilizare! Aplicati adezivul in mod uniform pe suprafata (curatata, uscata si degresata in prealabil) cu ajutorul unui spaclu zimtat Bison nr 2. Puneti linoleumul, mocheta sau peretele de pluta peste adezivul umed in timp de 15 minute, presati apoi ferm sau rulati cu ajutorul unei role. Modificarile de pozitie pot fi facute in timp de 15 minute dupa aplicare. Se poate supune presiunii dupa aproximativ 24-48 ore.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bison Adeziv pentru pardoseli Flooring Adhesive, 12kg de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bison Adeziv pentru pardoseli Flooring Adhesive, 12kg sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.