Baseus Incarcator Inductie Wireless Light Magnetic Alb WXQJ-02

de la 64,20 lei (3 magazine)
      Acest incarcator Baseus wireless usor si confortabil se remarca prin performantele sale extraordinare. Cu o putere maxima de 15W si suport PD, acesta va va incarca iPhone-ul in cel mai scurt timp posibil. Un inel dublu ofera o montare precisa si stabila a telefonului, iar un cablu de 1,5 m va ofera o libertate de neegalat. Dispozitivul a fost echipat cu elemente de cupru, datorita carora puterea sa maxima ar putea fi marita cu pana la 50% - poate ajunge l ...

Descriere


Baseus Incarcator Inductie Wireless Light Magnetic Alb WXQJ-02

 

 

 

Acest incarcator Baseus wireless usor si confortabil se remarca prin performantele sale extraordinare. Cu o putere maxima de 15W si suport PD, acesta va va incarca iPhone-ul in cel mai scurt timp posibil. Un inel dublu ofera o montare precisa si stabila a telefonului, iar un cablu de 1,5 m va ofera o libertate de neegalat. Dispozitivul a fost echipat cu elemente de cupru, datorita carora puterea sa maxima ar putea fi marita cu pana la 50% - poate ajunge la 15W. Produsul este, de asemenea, compatibil cu echipamente care accepta valori mai mici, cum ar fi 10 / 7,5 / 5 / 2,5W. Asta inseamna ca cu ajutorul incarcatorului Baseus va puteti incarca iPhone-ul cu puterea optima si, astfel, in cel mai scurt timp posibil. Cipul inteligent incorporat face ca dispozitivul sa fie extrem de sigur de utilizat. Este echipat cu un sistem complex care il protejeaza de supraincalzire, supraincarcare, supratensiune sau scurtcircuit, printre altele. Asta inseamna ca nu trebuie sa va faceti griji cu privire la deteriorarea incarcatorului sau a echipamentelor pe care le incarca. La proiectarea dispozitivului, s-a lucrat atent fiecare detaliu, chiar si cel mai mic. Materialul moale TPU, care acopera marginile incarcatorului, nu numai ca este placut la atingere, dar il protejeaza si de daune.

Produsul are, de asemenea, un indicator special de incarcare, care va va oferi informatiile necesare cu privire la starea sa de functionare. Incarcatorul este, de asemenea, extrem de usor. Cantareste doar 36g. Asadar, il puteti folosi nu numai confortabil, ci si il puteti impacheta intr-o punga si sa-l duceti oriunde doriti - nu va va ingreuna. Luati-l cu voi la serviciu, in vacanta sau intr-o calatorie de afaceri si bucurati-va de confortul incarcarii iPhone-ului! Magnetul de inalta clasa face ca utilizarea incarcatorului sa fie nu numai eficienta, ci si confortabila. Datorita acestuia, puteti plasa smartphone-ul pe incarcator si il puteti folosi si in timpul incarcarii. De asemenea, puteti roti liber dispozitivul in intervalul 360°. Incarcatorul are o grosime de numai 6 mm, care, combinat cu un cablu lung, va ofera confortul si libertatea de utilizare dorite. Daca utilizati o carcasa standard Apple seria 12 sau o carcasa magnetica Baseus, nici macar nu trebuie sa o scoateti de pe telefon pentru pornire. Aceasta este o solutie extrem de practica, care va oferi confort real si va economisi timp. Nimic nu va va impiedica sa va bucurati de beneficiile incarcarii rapide! Este posibil ca incarcatorul sa nu fie compatibil cu accesorii magnetice de la alte brand-uri.

 

Caracteristici:

 

  • Material: policarbonat, TPU si TPE
  • Input: DC 5V=2A; 9V=2A; 12V=2A Max. (it is recommended to use the PD adapter with power of 18W or above)
  • Output: 15W Max.
  • Compatibil doar cu seria iPhone 12

 

 

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Baseus Incarcator Inductie Wireless Light Magnetic Alb WXQJ-02 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Baseus Incarcator Inductie Wireless Light Magnetic Alb WXQJ-02 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.