Baseus Cablu Date si Incarcare USB la USB Type-C Cafule Quick Charge, 2 m, Negru - Rosu

de la 15,99 lei (4 magazine)
Cablu Date si Incarcare Baseus CafuleCablu durabil cu impletitura de nailon USB la USB Tip C.Incarcare rapida si in siguranta, datorita firului de cupru de 2.4 A.Cu un incarcator cu incarcare rapida (vandut separat), acest cablu poate incarca rapid, dispozitivele capabile.Totodata, cu acest cablu de calitate Baseus, puteti incarca si transfera date de la telefon la calculator, in acelasi timp.Caracasa din aliaj de aluminiu, rezistenta la coroziune si la oxidare, ca sa va bucurati de in ...

Descriere


Baseus Cablu Date si Incarcare USB la USB Type-C Cafule Quick Charge, 2 m, Negru - Rosu

Cablu Date si Incarcare Baseus CafuleCablu durabil cu impletitura de nailon USB la USB Tip C.Incarcare rapida si in siguranta, datorita firului de cupru de 2.4 A.Cu un incarcator cu incarcare rapida (vandut separat), acest cablu poate incarca rapid, dispozitivele capabile.Totodata, cu acest cablu de calitate Baseus, puteti incarca si transfera date de la telefon la calculator, in acelasi timp.Caracasa din aliaj de aluminiu, rezistenta la coroziune si la oxidare, ca sa va bucurati de investitia in acest cablu, mult timp.Cablul elastic a fost impletit cu nailon puternic si durabil pentru o elasticitate si rezistenta la indoire, cat si pentru senzatie placuta la atingere.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Baseus Cablu Date si Incarcare USB la USB Type-C Cafule Quick Charge, 2 m, Negru - Rosu de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Baseus Cablu Date si Incarcare USB la USB Type-C Cafule Quick Charge, 2 m, Negru - Rosu sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.