BaByliss Placă de păr Super Smooth 235° Negru/ Gold Rose ST391E

de la 249,99 lei (2 magazine)
Descoperă noua placă de păr, de înaltă performanță Super Smooth 235° Negru/ Gold Rose ST391E de la BaByliss!Dotată cu tehnologia Advanced Ceramics, placa ta de păr va menține temperatura constantă pentru o îndreptare ca la salon a fiecărei șuvițe de păr! Datorită învelișului plăcilor din material Tourmaline-Ceramic și funcției ionice, părul tău se va menține sănătos și strălucitor, iar îndreptarea părului se va face dintr-o singură mișcare, fără ...

Descriere


BaByliss Placă de păr Super Smooth 235° Negru/ Gold Rose ST391E

Descoperă noua placă de păr, de înaltă performanță Super Smooth 235° Negru/ Gold Rose ST391E de la BaByliss!Dotată cu tehnologia Advanced Ceramics, placa ta de păr va menține temperatura constantă pentru o îndreptare ca la salon a fiecărei șuvițe de păr! Datorită învelișului plăcilor din material Tourmaline-Ceramic și funcției ionice, părul tău se va menține sănătos și strălucitor, iar îndreptarea părului se va face dintr-o singură mișcare, fără fire rebele!Controlul digital al temperaturii îți permite să alegi una dintre cele 6 setări de temperatură de la 140 ° C până la 235° C, perfect adaptate oricărui tip de păr.Pentru mai multă libertate în timpul utilizării, placa de păr  Super Smooth 235° Negru/ Gold Rose este prevăzută cu un cablu pivotant cu o lungime de 2.5 metri.Acest beauty gadget are și o funcție inteligentă de închidere automată pentru un plus de siguranță. În plus, pentru a o putea depozita fără griji, în timpul sau după utilizare, ai la dispoziție și o husă termorezistentă!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul BaByliss Placă de păr Super Smooth 235° Negru/ Gold Rose ST391E de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru BaByliss Placă de păr Super Smooth 235° Negru/ Gold Rose ST391E sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.