BaByliss Japanese Steel 12in1 MT890E

de la 247,28 lei (4 magazine)
Aparat de tuns și ras + 12 accesorii Japanese Steel MT890EÎți prezentăm Aparatul de tuns și ras cu 12 accesorii Japanese Steel MT890E! O adevarată inovație în ceea ce privește trimmerele pentru barbă și corp. Secretul rezultatelor ca la salon? Lamele din oțel Japonez de o calitate superioară, menite să asigure o utilizare ușoară, fără zgârieturi și un aspect final ireproșabil.Oțelul Japonez este renumit pentru duritatea, durabilitatea și calitatea sa. Acesta asig ...

Descriere


BaByliss Japanese Steel 12in1 MT890E

Aparat de tuns și ras + 12 accesorii Japanese Steel MT890EÎți prezentăm Aparatul de tuns și ras cu 12 accesorii Japanese Steel MT890E! O adevarată inovație în ceea ce privește trimmerele pentru barbă și corp. Secretul rezultatelor ca la salon? Lamele din oțel Japonez de o calitate superioară, menite să asigure o utilizare ușoară, fără zgârieturi și un aspect final ireproșabil.Oțelul Japonez este renumit pentru duritatea, durabilitatea și calitatea sa. Acesta asigură o întreținere ușoară în timp, dar și o utilizare intuitivă: lamele sunt foarte ascuțite și își păstrează proprietățile pentru un timp îndelungat. Autonomie ridicată și utilizare ușoarăBateria Lithium-Ion asigură o încărcare rapidă în doar 2 ore și o autonomie de 120 de minute de utilizare fără fir. În plus, dacă ești în grabă, folosește funcția specială de încărcare în doar 20 de minute ce îți asigură o autonomie de 20 de minute.12 accesorii pentru un aspect ca la salon, acasăAparatul de tuns și ras Japanese Steel MT890E dispune de 12 accesorii performante, din materiale calitative ce asigură un rezultat perfect de fiecare dată:-5 capete ușor de schimbat prin răsucire ușoară: capăt de precizie cu lame din oțel Japonez de înaltă calitate, trimmer pentru nas, capăt pentru ras, trimmer pentru detalii, capăt pentru corp-Ghidaj pentru barbă: 2-14mm-2 ghidaje pentru sprâncene: 3 și 5mm-Ghidaj pentru ras: 1-3.5mm-3 ghidaje pentru corp: 3, 5, 7mm-Geantă de depozitareÎn plus, aparatul de tuns și ras cu 12 accesorii MT890E este impermeabil, astfel că îl poți utiliza și pe pielea umedă.Încearcă și tu inovația BaByliss! 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul BaByliss Japanese Steel 12in1 MT890E de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru BaByliss Japanese Steel 12in1 MT890E sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.