Armac HOME 1000E LED (H / 1000E / LED)

de la 382,99 lei (2 magazine)
Armac 1000E din seria Home a fost conceput pentru a satisface perfect asteptarile utilizatorilor casnici de sursa de alimentare neintreruptibila. Dispozitivul ofera protectie completa si performanta ridicata, mentinand in acelasi timp o dimensiune redusa si un pret accesibil. UPS va gasi aplicatii pentru a sprijini functionarea dispozitivelor precum computere, laptopuri, console de jocuri, televizoare, routere, switch-uri. PROTEJA SI MONITORIZEAZA FUNCTIONAREA DISPOZITIVELOR S ...

Descriere


Armac HOME 1000E LED (H / 1000E / LED)

Armac 1000E din seria Home a fost conceput pentru a satisface perfect asteptarile utilizatorilor casnici de sursa de alimentare neintreruptibila.

Dispozitivul ofera protectie completa si performanta ridicata, mentinand in acelasi timp o dimensiune redusa si un pret accesibil. UPS va gasi aplicatii pentru a sprijini functionarea dispozitivelor precum computere, laptopuri, console de jocuri, televizoare, routere, switch-uri.

PROTEJA SI MONITORIZEAZA FUNCTIONAREA DISPOZITIVELOR SENSIBILE

Un procesor special incorporat controleaza parametrii dispozitivului si functionarea corecta a acestuia in functionarea corecta a intregului proces al sistemului de alimentare de urgenta. Datorita utilizarii tehnologiei adecvate de control integrat al procesorului, permite reactia imediata a dispozitivului prin corectarea tensiunilor scazute sau ridicate, varfurilor, intreruperilor de curent, supratensiunilor, supraincarcarilor UPS-ului si protejeaza bateria impotriva descarcarii complete si elimina alte anomalii electrice care pot aparea in timpul utilizarii zilnice a echipamentului.

Tehnologia asigura, de asemenea, pornirea automata a dispozitivului dupa restabilirea alimentarii de la retea si incarcarea automata in modul Stand-By.

OFERA MULTE OPORTUNITATI

Dispozitivul UPS este echipat suplimentar cu 2 porturi RJ-45, care asigura protectie la supratensiune pentru linia telefonica si cablarea TIC. In plus, exista un port USB pe carcasa din spate pentru a oferi utilizatorului un control si mai mare asupra functionarii dispozitivului si parametrizarii acestuia.

SOFTWARE DEDICAT

Datorita software-ului PowerManager, este posibil sa monitorizati de la distanta starea sursei de alimentare a UPS-ului si a mediului sau de operare in timp real, sa trimiteti notificari catre adrese de destinatie de retea separate si sa salvati automat lucrarile si sa inchideti programele in cazul unei intreruperi a curentului electric necesar de catre UPS.

ACTIUNE DISCRETA SI PRECISA

Functia de functionare mai silentioasa va satisface asteptarile celor mai pretentiosi utilizatori care apreciaza functionarea silentioasa indiferent de modul de functionare al dispozitivului, permitandu-va sa dezactivati toate acele sunete care nu indica o problema atunci cand dispozitivul este pe baterie. Datorita atentiei acordate detaliilor, UPS-ul asigura o alimentare curata si stabila echipamentelor conectate, ceea ce il face un sistem de alimentare de urgenta fiabil pentru orice casa sau birou.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Armac HOME 1000E LED (H / 1000E / LED) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Armac HOME 1000E LED (H / 1000E / LED) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.