Antibiotice-Iasi Bromhexin, 8 mg, 20 comprimate

Ce este Bromhexin Atb si pentru ce se utilizeaza Bromhexin Atb face parte din clasa de medicamente cunoscute sub denumirea de preparate pentru tratamentul tusei si racelii; expectorante, exclusiv combinatii cu antitusive, mucolitice. Bromhexin Atb impiedica acumularea de mucus vascos, fluidificand secretia bronsica si usurand tusea. Cum sa utilizati Bromhexin Atb Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutati cu medicul du ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Antibiotice-Iasi Bromhexin, 8 mg, 20 comprimate

Ce este Bromhexin Atb si pentru ce se utilizeaza

Bromhexin Atb face parte din clasa de medicamente cunoscute sub denumirea de preparate pentru tratamentul tusei si racelii; expectorante, exclusiv combinatii cu antitusive, mucolitice.
Bromhexin Atb impiedica acumularea de mucus vascos, fluidificand secretia bronsica si usurand tusea.

Cum sa utilizati Bromhexin Atb

Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.
Doza uzuala este la adulti de 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, maximum 6 comprimate pe zi.
La copii cu varsta sub 10 ani se recomanda utilizarea unor forme farmaceutice adaptate varstei. La copii peste 10 ani este de ½-1 comprimat de 3 ori pe zi.
Nu zdrobiti si nu mestecati comprimatele. Inghititi-le intregi, cu o cantitate suficienta de apa. Nu depasiti 8-10 zile de tratament fara recomandarea medicului.

Daca utilizati mai mult Bromhexin Atb decat trebuie
Luarea oricarui medicament in exces poate avea serioase consecinte. Daca suspectati supradozajul, anuntati de urgenta medicul.

Daca uitati sa utilizati Bromhexin Atb
Daca ati uitat sa luati o doza, luati medicamentul imediat ce va amintiti. Totusi, daca este timpul pentru urmatoarea doza, luati-o doar pe aceasta. Este important sa nu luati o doza dubla pentru a compensa doza uitata.

Daca incetati sa utilizati Bromhexin Atb
Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Reactii adverse posibile

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.
Acestea sunt in general usoare si trecatoare: eruptii cutanate, urticarie, dureri abdominale, greata, varsaturi, diaree, cresterea valorilor enzimelor hepatice.
Rar, pot aparea si reactii mai grave: tulburari ale sistemului imunitar (reactii de hipersensibilitate): edeme, dificultati de respiratie, febra, frisoane, iar in cazuri izolate poate surveni chiar soc anafilactic, cefalee, ameteala.
La unii pacienti incapabili de o expectoratie eficienta, se poate produce accentuarea obstructiei bronhice.
Daca vreuna dintre reactiile adverse devine grava sau daca observati orice reactie adversa nementionata in acest prospect, va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Forma de prezentare: cutie cu 20 comprimate

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Antibiotice-Iasi Bromhexin, 8 mg, 20 comprimate de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Antibiotice-Iasi Bromhexin, 8 mg, 20 comprimate sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.