Minunino Raceala si gripa, 100 ml sirop

18,40 lei (1 magazin)
Răceala și gripa, deşi au aceleaşi simptome (strănut, tuse, durere ȋn gât), sunt două tipuri de viroze respiratorii, cauzate de viruşi diferiţi. Primele simptome ale răcelii sunt stările de oboseală, strănutul, durerile de cap şi de gât, chiar şi febra uşoară. Acestea sunt urmate de creşterea consistenţei mucozităţilor nazale. In cazul gripei, simptomele debutează brusc, sunt ȋnsoţite cel mai adesea de febră crescută, frisoane, transpiraţie, oboseală şi d ...

Descriere


Minunino Raceala si gripa, 100 ml sirop

Răceala și gripa, deşi au aceleaşi simptome (strănut, tuse, durere ȋn gât), sunt două tipuri de viroze respiratorii, cauzate de viruşi diferiţi. Primele simptome ale răcelii sunt stările de oboseală, strănutul, durerile de cap şi de gât, chiar şi febra uşoară. Acestea sunt urmate de creşterea consistenţei mucozităţilor nazale. In cazul gripei, simptomele debutează brusc, sunt ȋnsoţite cel mai adesea de febră crescută, frisoane, transpiraţie, oboseală şi dureri musculare.Răceala poate fi contactată pe tot parcursul anului, în timp ce gripa apare in special in sezonul rece deoarece sistemul imunitar este mai slăbit în această perioadă a anului.Minunino® răceală și gripă sirop, din plante, cu zaharSupliment alimentar cu zahărMinunino răceală și gripă    ajută la menținerea temperaturii normale a corpului    ajută la eliminarea secrețiilor bronhice    contribuie la reducerea durerile musculare și articulare    induce starea de calm și relaxare    contribuie la îmbunătățirea calității somnuluiEste recomandat ȋn: ȋn caz de răceala, gripă, guturai si bronşiteExtractul de flori de Tei    stimulează transpiraţia şi ajută la scăderea febrei    ajută la reducerea inflamaţiei la nivelul căilor respiratorii prin mucilagiile si flavonoidele pe care le conţineIngrediente: 100 ml sirop conțin:    zahăr (îndulcitor)    1,94 g extract din flori de Tei (Tilia cordata)Mod de utilizareCopii cu vârsta de la 1 până la 3 ani: câte 2,5 ml sirop de 2-3 ori pe zi (doar la recomandarea medicului).Copii cu vârsta de peste 3 ani: câte 5 ml sirop de 3-4 ori pe zi.Adulți: câte 10 ml sirop de 3-4 ori pe zi.Se recomandă utilizarea continuă timp de 3-5 zile.Menţiuni şi atenţionări specialeA se citi prospectul înainte de utilizare.A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici.A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.Contine zahăr.Nu se recomandă utilizarea de către persoanele cu diabet zaharat sau cu alergie la ingredientele produsului.A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original.Dupa deschidere, a se păstra la frigider şi a se consuma în maximum 28 de zile.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Minunino Raceala si gripa, 100 ml sirop de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Minunino Raceala si gripa, 100 ml sirop sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.