3MK ARC+ pentru Samsung Galaxy S9 G960

de la 29,99 lei (2 magazine)
Folie de protectie Ecran 3MK ARC+ Samsung Galaxy S9 G960Design-ul foliilor ARC+ acorda o atentie deosebita ecranelor rotunjite. Se potriveste de la o margine la alta, protejand intregul afisaj.Instalare usoaraGelul de instalare te va ajuta sa obtii un aspect perfect. Folia nu se va dezlipi, potrivindu-se inclusiv pe marginile telefonului.Ecranul a fost intarit cu 150%Apreciezi protectia care va creste puterea afisajului, ramanand in acelasi timp invizibil? ARC+ este o solutie care ind ...

Descriere


3MK ARC+ pentru Samsung Galaxy S9 G960

Folie de protectie Ecran 3MK ARC+ Samsung Galaxy S9 G960Design-ul foliilor ARC+ acorda o atentie deosebita ecranelor rotunjite. Se potriveste de la o margine la alta, protejand intregul afisaj.Instalare usoaraGelul de instalare te va ajuta sa obtii un aspect perfect. Folia nu se va dezlipi, potrivindu-se inclusiv pe marginile telefonului.Ecranul a fost intarit cu 150%Apreciezi protectia care va creste puterea afisajului, ramanand in acelasi timp invizibil? ARC+ este o solutie care indeplineste ambele conditii, oferindu-ti o grosime de doar 0,17 mm si o intarire a ecranului de pana la 150%.InvizibilaTi-e teama ca saturatia culorilor sau claritatea vor fi afectate de folie? Structura produsului va asigura mentinerea culorilor reale ale continutului afisat. ARC+ este o garantie a culorilor perfect reproduse pe ecran si a transparentei perfecte!Self-healSelf-heal contribuie la construirea acestui produs. Protectia ofera confort maxim, pentru a te bucura si mai mult de 3MK.Cu aceasta tehnologie micile defectiuni de pe folie vor disparea in timp.Experienta fluidaCauti protectie care sa accepte cititorul de amprenta de pe telefonul tau? ARC+ este o alegere excelenta: are o suprafata uniforma, neteda, sensibila la atingere. Ofera deblocare eficienta a ecranului si o capacitate de raspuns excelenta. Confort exceptional la indemana ta.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul 3MK ARC+ pentru Samsung Galaxy S9 G960 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru 3MK ARC+ pentru Samsung Galaxy S9 G960 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.