Pachet carte si creion - Primele mele forme si culori

322,99 lei (1 magazin)
  Pachetul contine creionul vorbitor ALBI si cartea Primele mele forme si culori. Lumea inconjuratoare contine o multime de forme si culori.   Sara si Tom, fratele ei, te vor invata despre forme si culori cu ajutorul obiectelor pe care le intalnim zilnic in jurul nostru.   Stii ce culoare se obtine daca amesteci rosu si albastru? Ce forma are un fagure? Ce este o silueta? In aceasta carte, vei gasi toate raspunsurile si multe altele.     Alatura-te prietenilor

Descriere - Raspundel Istetel Pachet carte si creion - Primele mele forme si culori

 
Pachetul contine creionul vorbitor ALBI si cartea Primele mele forme si culori. Lumea inconjuratoare contine o multime de forme si culori.
 
Sara si Tom, fratele ei, te vor invata despre forme si culori cu ajutorul obiectelor pe care le intalnim zilnic in jurul nostru.
 
Stii ce culoare se obtine daca amesteci rosu si albastru? Ce forma are un fagure? Ce este o silueta? In aceasta carte, vei gasi toate raspunsurile si multe altele.
 

 

Alatura-te prietenilor tai, Sara si Tom! Vom merge impreuna cu cortul, il vom vizita pe vecinul lor magician si ne vom distra impreuna cu ei la balci! Peste 2100 de sunete si texte.
 

PF0002329256
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Raspundel Istetel Pachet carte si creion - Primele mele forme si culori de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Raspundel Istetel Pachet carte si creion - Primele mele forme si culori sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.