Sterilizator cu aer cald YM-9011, 200 grade, buton control

473,00 lei (1 magazin)
Pupinelul este aparatul necesar oricarei tehniciene. Pupinelul sterilizeaza instrumentele la temperaturi inalte si este necesar pentru a-ti desfasura activitatea in conditii sterile si curate. Modelul YM-9011 este dotat cu termostat care poate ajunge pana la 200 grade Celsius si timer pana la 60 minute. Interiorul pupinelului este confectionat din metal. Mod de utilizare: Instrumentele pentru care este necesara sterilizarea se pun in tavita speciala. Dupa ce s-au pus in tavita,

Descriere - Pupinel Sterilizator cu aer cald YM-9011, 200 grade, buton control

Pupinelul este aparatul necesar oricarei tehniciene. Pupinelul sterilizeaza instrumentele la temperaturi inalte si este necesar pentru a-ti desfasura activitatea in conditii sterile si curate.

Modelul YM-9011 este dotat cu termostat care poate ajunge pana la 200 grade Celsius si timer pana la 60 minute. Interiorul pupinelului este confectionat din metal.

Mod de utilizare:

Instrumentele pentru care este necesara sterilizarea se pun in tavita speciala. Dupa ce s-au pus in tavita, se inchide capacul pupinelului si se seteaza temperatura si timpul de sterilizare. Cand a trecut timpul de sterilizare, se scoate tavita cu ajutorul inelelor si apoi se iau instrumentele din tavita.

Dimensiuni pupinel: 31*14*18 cm;

Dimensiuni tavita: 11.5*24.5*2.5 cm.

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Pupinel Sterilizator cu aer cald YM-9011, 200 grade, buton control de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Pupinel Sterilizator cu aer cald YM-9011, 200 grade, buton control sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.