generic Incalzitor parafina WAX3

79,00 lei (1 magazin)
Parafin Spa este perfect pentru frumusetea si ameliorarea durerilor cauzate de artrita. Stimuleaza circulatia si accelereaza metabolismul. Relaxeaza muschii obositi si reduce durerile articulare. Ajuta la penetrarea in piele neteda si supla. Specificatii: - Parafina calda Indeparteaza pielea uscata a pielii, netezeste si catifeleaza pielea de pe maini, coate si picioare - Dimensiuni compacte si de inalta calitate - Usor de utilizat - Voltaj: 220- 240 V - Consum: 5 ...

Descriere


generic Incalzitor parafina WAX3

Parafin Spa este perfect pentru frumusetea si ameliorarea durerilor cauzate de artrita. Stimuleaza circulatia si accelereaza metabolismul. Relaxeaza muschii obositi si reduce durerile articulare. Ajuta la penetrarea in piele neteda si supla.

Specificatii:


- Parafina calda Indeparteaza pielea uscata a pielii, netezeste si catifeleaza pielea de pe maini, coate si picioare

- Dimensiuni compacte si de inalta calitate

- Usor de utilizat

- Voltaj: 220- 240 V

- Consum: 5 W

- Volum interior: 3.5*10cm

- Dimensiuni: 21 x 14 x 10.5 cm

- Greutate: 332 g

- Capacitate: 120 grame


Contine:
Incalzitor Parafina mic + 120g parafina CADOU.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul generic Incalzitor parafina WAX3 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru generic Incalzitor parafina WAX3 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.