Telefon fix cu fir, 16 taste, functie Mute, Pause, Redial, Hold, Alb

Telefon fix cu fir, 16 taste, functie Mute, Pause, Redial, Hold, Alb, OHO Telefonul fix analogic are un design elegant si o greutate redusa, fiind ergonomic si usor de utilizat. Poate fi montat si pe perete pentru a elibera spatiul de pe birou. Ati uitat sa mentionati ceva in ultima conversatie? Functia de reapelare a ultimului numar va permite reconectarea cu o singura apasare de buton. Foarte simplu de instalat doar conectati cablul la telefon si puteti incepe utilizarea. Caracterist
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere - OHO Telefon fix cu fir, 16 taste, functie Mute, Pause, Redial, Hold, Alb

Telefon fix cu fir, 16 taste, functie Mute, Pause, Redial, Hold, Alb, OHO Telefonul fix analogic are un design elegant si o greutate redusa, fiind ergonomic si usor de utilizat. Poate fi montat si pe perete pentru a elibera spatiul de pe birou. Ati uitat sa mentionati ceva in ultima conversatie? Functia de reapelare a ultimului numar va permite reconectarea cu o singura apasare de buton. Foarte simplu de instalat doar conectati cablul la telefon si puteti incepe utilizarea. Caracteristici: - telefon fix cu fir; - 16 butoane; - posibilitate de pozitionare pe birou, dar si pe perete; - functie mute pentru oprirea temporara a microfonului; - prin apasarea butonului "hold" apelantul este pus in asteptare, iar acesta va auzi muzica setata; - reapelarea ultimului numar (redial); - functie pause (prelungeste timpul de tastare a unui numar de telefon); - butoane de apelare mari, cu cifre vizibile; - se conecteaza la reteaua de telefonie fixa cu cablu de alimentare; - cablul de alimentare la retea are lungimea de 1 m; - receptorul se conecteaza la telefon cu un cablu flexibil, lungime aproximativ 1 m (intins); - material ABS; - greutate 230 grame; - dimensiuni (LxlxH) 12.2x7x19.6 cm; - culoare alb.
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul OHO Telefon fix cu fir, 16 taste, functie Mute, Pause, Redial, Hold, Alb de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru OHO Telefon fix cu fir, 16 taste, functie Mute, Pause, Redial, Hold, Alb sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.