Panasonic KX-TGC310 FXB - Telefon Dect design compact, cu ecran mare,1.6"

de la 229.00 lei (2 magazine)
Telefon DECT design compact, cu ecran mare, 1.6", cu speakerphone, caller ID apelant, alarma, posibilitate blocare apeluri nedorite, alarma, buton ECO. Mod Eco. Memorie agenda 50 de numere (16 caractere max, 24 digits). Timp de convorbire 16 ore. Standby 200 ore. Speakerphone. Caller ID. Memorie Radial pana la 10 numere de telefon. Intercom. Melodii polifonice. Buton de blocare tastatura. Modul „Nu deranjaţi Apeluri blocate 30 numere. Alarma cu setare ziln ...

Descriere


Panasonic KX-TGC310 FXB - Telefon Dect design compact, cu ecran mare,1.6

Telefon DECT design compact, cu ecran mare, 1.6", cu speakerphone, caller ID apelant, alarma, posibilitate blocare apeluri nedorite, alarma, buton ECO.

Mod Eco.

Memorie agenda 50 de numere (16 caractere max, 24 digits).

Timp de convorbire 16 ore.

Standby 200 ore.

Speakerphone.

Caller ID.

Memorie Radial pana la 10 numere de telefon.

Intercom.

Melodii polifonice.

Buton de blocare tastatura.
Modul „Nu deranjaţi
Apeluri blocate 30 numere.
Alarma cu setare zilnica sau saptamanala cu amanare cinci minute.

LCD 14 limbi.

Acumulatori 2xAAA 550mAh.

Panasonic reduce timpul în care vă veţi afla inutil la telefon datorită noilor funcţii de blocare a apelurilor. Funcţia de blocare apeluri poate respinge până la 50 de apeluri nedorite  de la apelanţi cunoscuţi, atât din ţară, cât şi din străinătate, inclusiv de la apelanţi care îşi ascund numărul de telefon. Modul nocturn suprimă tonul de apel pentru o perioadă de timp specificată, astfel încât dumneavoastră să vă puteţi odihni, indiferent dacă este noapte sau zi.  Pentru apelanţii de la care doriţi să primiţi apeluri, aveţi posibilitatea de a-i amplasa în lista VIP, pentru a nu pierde apelurile importante de la aceştia.

 
 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Panasonic KX-TGC310 FXB - Telefon Dect design compact, cu ecran mare,1.6 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Panasonic KX-TGC310 FXB - Telefon Dect design compact, cu ecran mare,1.6 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.