Tip cafea: | Boabe |
Greutate: | 1kg |
Gam?: | Espresso |
Amestec: | Prestige |
Robusta: | 35% |
Arabica: | 65% |
Cafein?: | Cu |
Supap? integrat?: | Da |
Închidere: | Nu |
Altele: | Pentru a p?stra boabele de cafea proaspete, depoziteaz?-le într-un recipient etan?, la temperatura camerei, ferit de lumina direct? a soarelui, pentru a maximiza prospe?imea ?i aroma. |
Pr?jire: | 5/6 (=Mediu-intens?/Medium-Dark) |
Intensitate: | 5/6 |
Detalii corp: | Echilibrat; balansat |
Detalii arom?: | Intens?; Not? pl?cut? de caramel ?i fructe uscate |
Crem?: | Culoarea nucilor; grosime 2-4mm; textur? medie |
Gust: | Suplu |
Aciditate: | Pl?cut? |
Biscui?i (biscuits): | Da |
Caramel: | Da |
Fructe uscate (dried fruits): | Da |
Provenien??: | Surse multiple (Coffee Blend) |
Brazilia: | Da |
Columbia: | Da |
India: | Da |
Peru: | Da |
Indochina: | Da |