Royal Canin Light 40 400gr

30,31 lei (1 magazin)
Eficienta dovedita Cu 17% mai putine calorii consumate in mod spontan, si un apetit satisfacut.   Bogat in fibre si Psyllium, s-a demonstrat ca Light 40 contribuie la reducerea semnificativa a caloriilor consumate de pisica, in timp ce apetitul este satisfacut. Continutul ridicat de proteine (40%) contribuie la mentinerea masei musculare. L-carnitina ajuta la metabolizarea grasimilor .   Ingrediente: Carne pasare deshidratata, porumb, gluten din porumb, fibre vegetale, protei ...

Descriere


Royal Canin Light 40 400gr

Eficienta dovedita Cu 17% mai putine calorii consumate in mod spontan, si un apetit satisfacut.   Bogat in fibre si Psyllium, s-a demonstrat ca Light 40 contribuie la reducerea semnificativa a caloriilor consumate de pisica, in timp ce apetitul este satisfacut. Continutul ridicat de proteine (40%) contribuie la mentinerea masei musculare. L-carnitina ajuta la metabolizarea grasimilor .   Ingrediente: Carne pasare deshidratata, porumb, gluten din porumb, fibre vegetale, proteine animale hidrolizate, izolat din proteine vegetale, grasimi animale, pulpa de sfecla, drojdii, minerale, ulei de peste, coji si seminte de Psyllium, pudra de ou, ulei de soia, fosfat de sodiu, taurina, L-carnitina. L. I.P. : Proteina selectionata datorita gradului sau ridicat de asimilare.   Ambalaj: 400gr.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Royal Canin Light 40 400gr de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Royal Canin Light 40 400gr sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.