Animonda Vom Feinsten Feines mit Fileuri Fileuri de vânat și de curcan în tăvițe (54 x 85 g) 4,59 kg

271,70 lei (1 magazin)
Animonda Vom Feinsten Feines mit Filets este o hrană pentru pisici cu vânat și fileuri de curcan, care conține ingrediente delicioase și echilibrate. Este ideal pentru pisicuțele cu vârsta cuprinsă între 1 și 6 ani. Bucățele de carne moi de înaltă calitate și fileurile mici au fost combinate într-un sos delicios care conține toate substanțele nutritive de care animalul tău de companie are nevoie. Fără cereale și soia și fără adaos de co ...

Descriere


Animonda Vom Feinsten Feines mit Fileuri Fileuri de vânat și de curcan în tăvițe (54 x 85 g) 4,59 kg

Animonda Vom Feinsten Feines mit Filets este o hrană pentru pisici cu vânat și fileuri de curcan, care conține ingrediente delicioase și echilibrate. Este ideal pentru pisicuțele cu vârsta cuprinsă între 1 și 6 ani. Bucățele de carne moi de înaltă calitate și fileurile mici au fost combinate într-un sos delicios care conține toate substanțele nutritive de care animalul tău de companie are nevoie. Fără cereale și soia și fără adaos de coloranți și potențiatori de aromă.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Animonda Vom Feinsten Feines mit Fileuri Fileuri de vânat și de curcan în tăvițe (54 x 85 g) 4,59 kg de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Animonda Vom Feinsten Feines mit Fileuri Fileuri de vânat și de curcan în tăvițe (54 x 85 g) 4,59 kg sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.