SENSODYNE Pastă de dinți pentru protecția gingiilor Sensitivity and Gum Whitening 75ml

Sensodyne Sensitiv & Gum pastă de dinți de albire din dinți vă oferă scutirea de durere dinte sensibile și îngrijire gingivală de calitate. În același timp, ajută la eliminarea petelor de pe dinți și la albirea acestora. Efectuează, în mod eficient, dar foarte delicat curățarea dinților și oferă o ușurare de lungă durată pentru dinții sensibili. Pasta are o compoziție delicată. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


SENSODYNE Pastă de dinți pentru protecția gingiilor Sensitivity and Gum Whitening 75ml

Sensodyne Sensitiv & Gum pastă de dinți de albire din dinți vă oferă scutirea de durere dinte sensibile și îngrijire gingivală de calitate. În același timp, ajută la eliminarea petelor de pe dinți și la albirea acestora. Efectuează, în mod eficient, dar foarte delicat curățarea dinților și oferă o ușurare de lungă durată pentru dinții sensibili. Pasta are o compoziție delicată.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul SENSODYNE Pastă de dinți pentru protecția gingiilor Sensitivity and Gum Whitening 75ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru SENSODYNE Pastă de dinți pentru protecția gingiilor Sensitivity and Gum Whitening 75ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.