Benecos Light Fluid Sahara (ten mediu) 30 ml

41,00 lei (1 magazin)
Noul fond de ten fluid Benecos se remarca prin textura fina si lichida, imbogatita cu pigmenti minerali, oferind o delicata aplicare. Fluidul uniformizeaza aspectul si acopera micile imperfectiuni. Este potrivit pentru toate tipurile de ten, de la ten gras si cu probleme, pana la ten uscat sau matur. Contine ulei bio de jojoba, unt de shea si extracte din plante, pentru hidratare si o ingrijire deosebita, fara a bloca porii. Produs certificat BDIH. Produs vegan. ...

Descriere


Benecos Light Fluid Sahara (ten mediu) 30 ml

Noul fond de ten fluid Benecos se remarca prin textura fina si lichida, imbogatita cu pigmenti minerali, oferind o delicata aplicare.
Fluidul uniformizeaza aspectul si acopera micile imperfectiuni. Este potrivit pentru toate tipurile de ten, de la ten gras si cu probleme, pana la ten uscat sau matur. Contine ulei bio de jojoba, unt de shea si extracte din plante, pentru hidratare si o ingrijire deosebita, fara a bloca porii.


Produs certificat BDIH. Produs vegan.

PentruFemei
Cantitate (ml)30 ml
Tip produsFond de ten
NuantaTen mediu
CaracteristiciVegan
AlteleCertificat BDIH

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Benecos Light Fluid Sahara (ten mediu) 30 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Benecos Light Fluid Sahara (ten mediu) 30 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.