Yves Saint Laurent Opium EDP 50ml

Rareori in istoria parfumurilor a existat vreun parfum care sa fie atat de incantator, magic, misterios si exotic. Introdus in anul 1977, Opium simbolizeaza fascinatia lui Yves Saint Laurent pentru orient si intelegerea emotiilor ascunse ale unei femei si pasiunile inexplicabile ale acesteia. Opium trezeste simturile cu un amestec exotic de flori, mirodenii si note de lemn. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Yves Saint Laurent Opium EDP 50ml

Rareori in istoria parfumurilor a existat vreun parfum care sa fie atat de incantator, magic, misterios si exotic. Introdus in anul 1977, Opium simbolizeaza fascinatia lui Yves Saint Laurent pentru orient si intelegerea emotiilor ascunse ale unei femei si pasiunile inexplicabile ale acesteia. Opium trezeste simturile cu un amestec exotic de flori, mirodenii si note de lemn.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Yves Saint Laurent Opium EDP 50ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Yves Saint Laurent Opium EDP 50ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.