Shnuggle Suport Pliabil Alb

Suport Pliabil Alb   Acest suport se potriveste perfect cosului Shnuggle. Cand nu este utilizat, acesta poate fi pliat si depozitat cu usurinta. Acest suport este potrivit pentru cosuri cu dimensiuni de aproximativ 90 cm x 48 cm. Acest produs necesita asamblare, care dureaza aproximativ 10 minute. Componentele de blocare se asigura ca acest suport sa ramana complet deschis, iar bratele de sustinere asigura cosul Shnuggle. Culoare: alb Este fabricat in Marea ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Shnuggle Suport Pliabil Alb

Suport Pliabil Alb
 
Acest suport se potriveste perfect cosului Shnuggle. Cand nu este utilizat, acesta poate fi pliat si depozitat cu usurinta. Acest suport este potrivit pentru cosuri cu dimensiuni de aproximativ 90 cm x 48 cm. Acest produs necesita asamblare, care dureaza aproximativ 10 minute. Componentele de blocare se asigura ca acest suport sa ramana complet deschis, iar bratele de sustinere asigura cosul Shnuggle.

Culoare: alb

Este fabricat in Marea Britanie din lemn de pin provenind de la furnizori atent verificati. 
 
Producator: Shnuggle Ltd, Marea Britanie
Suport Pliabil Alb

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Shnuggle Suport Pliabil Alb de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Shnuggle Suport Pliabil Alb sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.