Rems Coroane de carotaj universale 181070

Coroane de carotaj universale REMS 181070 Descriere UDKB 162 × 420 × UNC 1¼ 12buc Carota beton diamantata pentru gaurire uscata sau cu spalare, pentru lucru cu stand de gaurire sau din mana. Proiectata special, cu segmente diamantate de inalta calitate, cu concentratie ridicata de diamante si adeziv special. Rezultate excelente in lucru si durabilitate foarte mare. Ideale pentru lucru in beton armat, zidarie, caramida poroasa, asfalt. Date tehnice Conectare cu filet ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Rems Coroane de carotaj universale 181070

Coroane de carotaj universale REMS 181070 Descriere UDKB 162 × 420 × UNC 1¼ 12buc Carota beton diamantata pentru gaurire uscata sau cu spalare, pentru lucru cu stand de gaurire sau din mana. Proiectata special, cu segmente diamantate de inalta calitate, cu concentratie ridicata de diamante si adeziv special. Rezultate excelente in lucru si durabilitate foarte mare. Ideale pentru lucru in beton armat, zidarie, caramida poroasa, asfalt. Date tehnice Conectare cu filet UNC 1 1/4"" mama. Adancime de gaurire 420 mm. Proiectata special, cu segmente diamantate de inalta calitate , cu concentratie ridicata de diamante si adeziv special. Rezultate excelente in lucru si durabilitate foarte mare. Ideale pentru lucru in beton armat, zidarie, caramida poroasa, asfalt.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rems Coroane de carotaj universale 181070 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rems Coroane de carotaj universale 181070 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.