Electronic Arts Plants Vs Zombies Garden Warfare Xbox360

Plants vs Zombies Garden Warfare Xbox360  este un joc pentru copii arcade lansat de Microsoft in data de 2/28/2014 disponibil exclusiv pentru Xbox360 si Xbox One.  PopCap Games are în dezvoltare  Plants vs. Zombies Garden Warfare un 3rd person shooter ce utilizeaza noul engine Frostbite ce va sosi pe Xbox One si Xbox 360 a anuntat Electronic Arts la conferinta de presa de la E3. În joc plantele vor lupta împotriv ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Electronic Arts Plants Vs Zombies Garden Warfare Xbox360

Plants vs Zombies Garden Warfare Xbox360 este un joc pentru copii arcade lansat de Microsoft in data de 2/28/2014 disponibil exclusiv pentru Xbox360 si Xbox One. 

PopCap Games are în dezvoltare Plants vs. Zombies Garden Warfare un 3rd person shooter ce utilizeaza noul engine Frostbite ce va sosi pe Xbox One si Xbox 360 a anuntat Electronic Arts la conferinta de presa de la E3.

În joc plantele vor lupta împotriva zombi iar jucatorii vor putea juca în co-op sau în mod-ul multiplayer “Gardens and Graveyards”.

Câteva din elementele incluse în joc sunt:

-Clasa de personaje atât pentru plante cât si pentru zombi
-Poti juca de partea plantelor sau zombi în lupte online de pâna la 24 de jucatori
-Te poti alia cu pâna la 4 prieteni online în co-op
-Plantele si zombi pot fi personalizati în sute de combinatii si obiecte unice
-10 harti unice pentru multiplayer si co-op

Plants Vs Zombies Garden Warfare Xbox360

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Electronic Arts Plants Vs Zombies Garden Warfare Xbox360 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Electronic Arts Plants Vs Zombies Garden Warfare Xbox360 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.