Computherm Termostat de imersie capilar WPR-90GC

69,00 lei (1 magazin)
Termostat de imersie capilar COMPUTHERM WPR-90GC  - Termostat de teava/boiler cu teaca si senzor la distanta (cu teava capilara). - Senzorul termostatului, montat in teaca imersata intr-o conducta sau in boiler, la atingerea temperaturii setate deschide sau inchide un circuit electric fara potential. - Este recomandat pentru comanda pompelor de circulatie, a sistemelor de incalzire si de producere de apa calda menajera. Caracteristici tehnice termostat de imersie capilar CO ...

Descriere


Computherm Termostat de imersie capilar WPR-90GC

Termostat de imersie capilar COMPUTHERM WPR-90GC 

- Termostat de teava/boiler cu teaca si senzor la distanta (cu teava capilara).
- Senzorul termostatului, montat in teaca imersata intr-o conducta sau in boiler, la atingerea temperaturii setate deschide sau inchide un circuit electric fara potential.
- Este recomandat pentru comanda pompelor de circulatie, a sistemelor de incalzire si de producere de apa calda menajera.

Caracteristici tehnice termostat de imersie capilar COMPUTHERM WPR-90GC :

- Interval de reglare temperatura : 0-90°C
- Sensibilitati de comutare : ±2.5°C
- Tensiunea care se poate comuta : 16 A (4 A inductiv)
- Tensiunea de alimentare: 230 V ; 50 Hz
- Dimensiuni de legatura teaca: G=1/2”, Ø8x80mm.
- Lungimea tevii capilare: 1m.

 

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Computherm Termostat de imersie capilar WPR-90GC de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Computherm Termostat de imersie capilar WPR-90GC sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.