Sonnentor Condiment Adevarata Picanterie amestec de flori si mirodenii, 30 g

de la 16,91 lei (2 magazine)
Mixul de flori și mirodenii "Adevărata picanterie" de la Sonnentor este un condiment iute ce va da o aromă și culoare deosebită mâncărurilor tale. Recomandat pentru supe, sosuri, tochituri, paște şi chiar pentru preparate simple.   Recomandare Fiind iute încinge atmosfera în bucătărie, oferind alimentelor culoare şi gust picant. Recomandat pentru supe, sosuri, tochituri, paște şi chiar pentru preparate simple. După gust și inspirați ...

Descriere


Sonnentor Condiment Adevarata Picanterie amestec de flori si mirodenii, 30 g

Mixul de flori și mirodenii "Adevărata picanterie" de la Sonnentor este un condiment iute ce va da o aromă și culoare deosebită mâncărurilor tale. Recomandat pentru supe, sosuri, tochituri, paște şi chiar pentru preparate simple.

 

Recomandare

Fiind iute încinge atmosfera în bucătărie, oferind alimentelor culoare şi gust picant. Recomandat pentru supe, sosuri, tochituri, paște şi chiar pentru preparate simple.

După gust și inspirație, acest amestec poa­te fi folosit pentru prepararea unui ceai de­o­se­bit sau pe post de condiment.

Ingrediente

boia dulce, usturoi, chili, petale de trandafir, oregano, cimbru, busuioc, rozmarin, piper negru, petale de floarea-soarelui şi gălbenele


Cod producator: Sonnentor

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sonnentor Condiment Adevarata Picanterie amestec de flori si mirodenii, 30 g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sonnentor Condiment Adevarata Picanterie amestec de flori si mirodenii, 30 g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.