SO'BiO etic Crema Hidratanta Bio cu Lapte Magarita 75ml

CREMA HIDRATANTA PENTRU MAINI CU LAPTE DE MAGARITA ECO (So Bio Etic) Crema de maini emolienta cu lapte de magarita este perfect formulata pentru a pastra netezimea si catifelarea pielii dvs. Aceasta crema nu este grasa si nu este lipicioasa, penetrand pielea instant, fara a lasa reziduuri pe piele: ea catifeleaza pielea lasand un delicat miros de lapte praf. *Straturile superioare ale epidermei. Ea va lasa pielea supla si o hidrateaza, creandu-i emoliere si un confort deosebit. Ma ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


SO'BiO etic Crema Hidratanta Bio cu Lapte Magarita 75ml

CREMA HIDRATANTA PENTRU MAINI CU LAPTE DE MAGARITA ECO (So Bio Etic)

Ea va lasa pielea supla si o hidrateaza, creandu-i emoliere si un confort deosebit. Mainile dvs. isi vor regasi moliciunea si confortul. Testata sub control dermatologic. Fara parabeni, fara silicon, fara parfumuri sintetice.

Fabricat in Franta.

Crema de maini emolienta cu lapte de magarita este perfect formulata pentru a pastra netezimea si catifelarea pielii dvs. Aceasta crema nu este grasa si nu este lipicioasa, penetrand pielea instant, fara a lasa reziduuri pe pieleea catifeleaza pielea lasand un delicat miros de lapte praf. *Straturile superioare ale epidermei.
Principalele ingrediente activeLapte magarita (calmeaza si regenereaza), Aloe Vera ecologica (hidrateaza si catifeleaza), Unt Shea (emolient, calmeaza si protejeaza), Glicerina din plante (emolient, scade pierderea de apa transepidermiala, previne uscarea pielii, protejeaza si catifeleaza).
Ambalaj750ml
OrigineFranta.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul SO'BiO etic Crema Hidratanta Bio cu Lapte Magarita 75ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru SO'BiO etic Crema Hidratanta Bio cu Lapte Magarita 75ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.