Secom Melatonin DropIns 1.5mg 55 ml

72,75 lei (1 magazin)
Melatonin DropIns 1.5mg 55ml Avantaje  flacon prevazut cu un capac tip pipeta ce permite dozarea precisa si utilizarea facila  sub forma lichida, pentru absorbtie rapida  gust natural de zmeura   Efecte si Beneficii  atenuarea tulburarilor de somn*  reducerea timpului necesar pentru a adormi** *Efectul benefic se obtine in conditiile consumului unei doze minime de 0,5 mg administrate inainte de culcare in prima zi de calatori ...

Descriere


Secom Melatonin DropIns 1.5mg 55 ml

Melatonin DropIns 1.5mg 55ml Avantaje
 flacon prevazut cu un capac tip pipeta ce permite dozarea precisa si utilizarea facila
 sub forma lichida, pentru absorbtie rapida
 gust natural de zmeura

 

Efecte si Beneficii
 atenuarea tulburarilor de somn*
 reducerea timpului necesar pentru a adormi**

*Efectul benefic se obtine in conditiile consumului unei doze minime de 0,5 mg administrate inainte de culcare in prima zi de calatorie si in urmatoarele cateva zile dupa sosirea la destinatie.

**Efectul benefic se obtine in conditiile unui consum de 1 mg de melatonina inainte de culcare.

 

Mod de administrare

10 picaturi (aprox. 0,5ml)/zi, inainte de culcare sau conform recomandarii consultantului de specialitate.


Dupa administrare nu se conduc automobile sau utilaje grele!
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor. A se pastra in ambalajul original, bine inchis la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.

 

Contraindicatii

A nu se administra femeilor insarcinate, care doresc sa ramana insarcinate sau care alapteaza, persoanelor cu alergii la oricare dintre componente, adolescentilor sau persoanelor cu afectiuni autoimune, diabet, dezechilibre endocrine, depresie sau alte afectiuni decat la recomandarea consultantului de specialitate.

*Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Secom Melatonin DropIns 1.5mg 55 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Secom Melatonin DropIns 1.5mg 55 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.