SBS Easy cell book dark pink universala 4.5

pentru terminalele cu dimensiunea ecranului de 4.5" protejeaza atat fata, cat si spatele telefonului de zgarieturi si lovituri. Husa este realizata din piele ecologica de calitate superioara, iar decupajele acesteia sunt facute astfel incat sa faciliteze accesul la toate butoanele si mufele telefonului. General Compatibilitate Universal Garantie 30 Zile Garantie Producator SBS Caracteristici protectie ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


SBS Easy cell book dark pink universala 4.5

  • pentru terminalele cu dimensiunea ecranului de 4.5" protejeaza atat fata, cat si spatele telefonului de zgarieturi si lovituri.
  • Husa este realizata din piele ecologica de calitate superioara, iar decupajele acesteia sunt facute astfel incat sa faciliteze accesul la toate butoanele si mufele telefonului.
General Compatibilitate Garantie Producator
Universal
30 Zile Garantie
SBS
Caracteristici protectie Tip Deschidere Husa Material
Book
Piele Ecologica

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul SBS Easy cell book dark pink universala 4.5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru SBS Easy cell book dark pink universala 4.5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.