MVS Trenulet Electric Copii Thomas Cu Traseu Din Sine 6V

Trenulet electric copii Thomas cu traseu din sine. Trenuletul autentic Thomas, acum in varianta pentru copii. Setul contine 22 piese pentru montarea sinelor, 1 locomotiva si 1 vagon cu spatiu de depozitare. Trenuletul functioneaza numai pe traseul format din sine. Caracteristici: - sunete si lumini specifice - merge inainte si inapoi - volan functional pentru virare - acumulator reincarcabil 6V - prima incarcare a acumulatorului necesita 12h - vagon detasabil ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


MVS Trenulet Electric Copii Thomas Cu Traseu Din Sine 6V

Trenulet electric copii Thomas cu traseu din sine.

Trenuletul autentic Thomas, acum in varianta pentru copii. Setul contine 22 piese pentru montarea sinelor, 1 locomotiva si 1 vagon cu spatiu de depozitare. Trenuletul functioneaza numai pe traseul format din sine.

Caracteristici:
- sunete si lumini specifice
- merge inainte si inapoi
- volan functional pentru virare
- acumulator reincarcabil 6V
- prima incarcare a acumulatorului necesita 12h
- vagon detasabil
- greutate maxima admisa 20kg
- varsta recomandata: 1 an.
Trenulet Electric Copii Thomas Cu Traseu Din Sine 6V

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul MVS Trenulet Electric Copii Thomas Cu Traseu Din Sine 6V de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru MVS Trenulet Electric Copii Thomas Cu Traseu Din Sine 6V sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.