Charme Crema echinoplus 50ml

Indicatii : Zgarieturi, rani usoare, eczeme infectioase, sensibilitate la infectii la nivelul pielii, luxatii, entorse, adjuvant in fracturi, adjuvant in alergie, arsuri de gravitate mica si medie, hemoroizi, hemoroizi sangeranzi. Beneficii : Cicatrizant excelent, grabeste vindecare ranilor si a arsurilor, stimuleaza imunitatea la nivelul pielii, vulenerar, reintineritor, usor antialergic. Pentru frumusete : Ten sensibil, ten alergic, piele cu sensibilitate alergica si la ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Charme Crema echinoplus 50ml

IndicatiiZgarieturi, rani usoare, eczeme infectioase, sensibilitate la infectii la nivelul pielii, luxatii, entorse, adjuvant in fracturi, adjuvant in alergie, arsuri de gravitate mica si medie, hemoroizi, hemoroizi sangeranzi.
Beneficii
Cicatrizant excelent, grabeste vindecare ranilor si a arsurilor, stimuleaza imunitatea la nivelul pielii, vulenerar, reintineritor, usor antialergic.
Pentru frumuseteTen sensibil, ten alergic, piele cu sensibilitate alergica si la infectii.
Mod de utilizare
Se aplica pe piele si se maseaza pana se absoarbe
Precautii si contraindicatii
Inainte de a incepe un tratament cu acest produs este necesar sa faceti un test aplicand pe piele o cantitate mica de crema si observand care este reactia. Daca apar senzatii neplacute de iritare, inflamatie, daca apare inrosirea pielii nu va fi folosit acest produs.

In general cremele si unguentele nu se aplica, mai ales in strat gros, pe ranile adanci si pe locurile puternic infectate deoarece creeaza un mediu de anaerobioza foarte propice dezvoltarii microorganismelor.
Compozitie
ulei mineral, cetearyl alcohol sodium, ceteryl sulfate, cetylpalmitate, aqua, echinacea, conservant.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Charme Crema echinoplus 50ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Charme Crema echinoplus 50ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.