Camco Perie Roz pentru Copii

Descrierea produsului: Perie Roz pentru Copii Camco:  perie de par de culoare roz, special conceputa pentru copii, cu peri viu colorati, realizati din plastic cauciucat, cu o flexibilitate optima si actiune delicata, ce asigura descurcarea rapida si eficienta a parului. Nu afecteaza scalpul si nu rupe firele fragile, oferind o ingrijire optima. Lungime:  14 cm Cantitate:  1 buc. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Camco Perie Roz pentru Copii

Descrierea produsului:
Perie Roz pentru Copii Camcoperie de par de culoare roz, special conceputa pentru copii, cu peri viu colorati, realizati din plastic cauciucat, cu o flexibilitate optima si actiune delicata, ce asigura descurcarea rapida si eficienta a parului. Nu afecteaza scalpul si nu rupe firele fragile, oferind o ingrijire optima.
Lungime14 cm
Cantitate1 buc.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Camco Perie Roz pentru Copii de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Camco Perie Roz pentru Copii sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.