Beretta QUADRA GREEN 25 CSI ErP

Avantaje: Dimensiuni compacte si greutate mica Panou de comanda extrem de functional si usor de utilizat, cu display digital incorporat Schimbator de caldura in condensatie din aluminiu Randament energetic **** (cf. Directivei 92/42 CEE) - cu cca 30% superior centralelor standard Combustie premix ecologica (clasa 5 cf. UNI EN 677) Certificata “RANGE RATED” – omologata la diferite niveluri de putere termica (in intervalul de modulare) pentru a permite reglarea puterii ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Beretta QUADRA GREEN 25 CSI ErP

Avantaje: Dimensiuni compacte si greutate mica Panou de comanda extrem de functional si usor de utilizat, cu display digital incorporat Schimbator de caldura in condensatie din aluminiu Randament energetic **** (cf. Directivei 92/42 CEE) - cu cca 30% superior centralelor standard Combustie premix ecologica (clasa 5 cf. UNI EN 677) Certificata “RANGE RATED” – omologata la diferite niveluri de putere termica (in intervalul de modulare) pentru a permite reglarea puterii functie de necesitatea efectiva de confort termic Sistem S.A.R.A. (autoreglare ambientala) – atingerea rapida a confortului optim, consum redus de gaz, limitarea depunerilor de calcar, variatii mici de temperatura in radiatoare Sistem de termoreglare încorporat (sonda externă – accesoriu optional) Functia “Survivor” – posibilitate de preparare apa calda menajera chiar in conditiile defectarii sondei de pe circuitul respectiv Protectie electrică IPX5D (protectie la stropire directa cu jet de apa)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Beretta QUADRA GREEN 25 CSI ErP de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Beretta QUADRA GREEN 25 CSI ErP sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.