Avene Crema reparatoare Cicalfate 100 ml

Crema reparatoare pentru piele sensibila si iritata Avene Cicalfate r epara piele copiilor si a adultilor in siguranta deplina. Formula sa bogata si eficacitatea specifica a fiecarui ingredient cheie ofera cremei o putere mare de acoperire, reparare, curatare profunda si calmare. Ofera o senzatie excelenta de comfort, optimizand procesul de reparare a acesteia. Instructiuni de utilizare: Se aplica o data sau de doua ori pe zi. A nu se aplica pe leziuni care supureaza. A nu ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Avene Crema reparatoare Cicalfate 100 ml

Crema reparatoare pentru piele sensibila si iritata Avene Cicalfate r epara piele copiilor si a adultilor in siguranta deplina. Formula sa bogata si eficacitatea specifica a fiecarui ingredient cheie ofera cremei o putere mare de acoperire, reparare, curatare profunda si calmare. Ofera o senzatie excelenta de comfort, optimizand procesul de reparare a acesteia. Instructiuni de utilizare: Se aplica o data sau de doua ori pe zi. A nu se aplica pe leziuni care supureaza. A nu se expune la temperaturi sub 0 grade.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Avene Crema reparatoare Cicalfate 100 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Avene Crema reparatoare Cicalfate 100 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.