Alcon AoSept Plus with HydraGlyde (2*360 ml)

Pentru curatarea, dezinfectarea, neutralizarea, indepartarea proteinelor si pastrarea tuturor tipurilor de lentile de contact, inclusiv cele din silicon-hidrogel. Recipientul pentru pastrarea lentilelor este inclus. Agentul de hidratare HydraGlyde® aderă la suprafața lentilei formând o peliculă care previne uscarea ei, lentila rămânând umedă până la 16 ore. Lentilele sunt suficient de hidratate pentru a oferi confort pe toată durata purtării lor. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Alcon AoSept Plus with HydraGlyde (2*360 ml)

Pentru curatarea, dezinfectarea, neutralizarea, indepartarea proteinelor si pastrarea tuturor tipurilor de lentile de contact, inclusiv cele din silicon-hidrogel. Recipientul pentru pastrarea lentilelor este inclus. Agentul de hidratare HydraGlyde® aderă la suprafața lentilei formând o peliculă care previne uscarea ei, lentila rămânând umedă până la 16 ore. Lentilele sunt suficient de hidratate pentru a oferi confort pe toată durata purtării lor.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Alcon AoSept Plus with HydraGlyde (2*360 ml) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Alcon AoSept Plus with HydraGlyde (2*360 ml) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.