Walmark Selezin ACE 30 tablete

32,74 lei (1 magazin)
Combinaţie de antioxidanţi ( Seleniu, Zinc, Vitamina C şi E) Seleniul, Zincul, Vitaminele C şi E au efect antioxidant protejând celulele împotriva stresului oxidativ Vitamina A şi C, împreună cu Zincul şi Seleniul sprijină sistemul imunitar Selezin ACE  este un produs modern, o combinaţie de minerale și vitamine atent selecţionate: seleniu, zinc și vitaminele A, C şi E. Conţine selenometionină şi zinc din sursă organică sub formă de gluconat ...

Descriere


Walmark Selezin ACE 30 tablete

Combinaţie de antioxidanţi ( Seleniu, Zinc, Vitamina C şi E)

  • Seleniul, Zincul, Vitaminele C şi E au efect antioxidant protejând celulele împotriva stresului oxidativ
  • Vitamina A şi C, împreună cu Zincul şi Seleniul sprijină sistemul imunitar

Selezin ACE este un produs modern, o combinaţie de minerale și vitamine atent selecţionate: seleniu, zinc și vitaminele A, C şi E. Conţine selenometionină şi zinc din sursă organică sub formă de gluconat de zinc. Seleniul, Zincul, împreună cu vitaminele C şi E au efect antioxidant şi protejează organismul împotriva acţiunii nocive a radicalilor liberi și susţin de asemenea, sistemul imunitar.

Zincul şi Seleniul sprijină sănătatea părului şi a unghiilor, în timp ce vitamina A contribuie la menţinerea sănătăţii pielii și la menținerea acuității vizuale.

Zincul contribuie la sănătatea oaselor.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Walmark Selezin ACE 30 tablete de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Walmark Selezin ACE 30 tablete sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.