Viking CITYTECH 2 195/60R15 88H

de la 253,02 lei (2 magazine)
Anvelope de vara ce reprezinta o alegere foarte buna pentru masinile din gama mica si medie, prezentand un raport calitate-pret foarte bun. Viking CityTech ll este in acelasi timp un cauciuc de vara ce beneficiaza de calitatea de fabricatie Continental, proprietarul brandului Viking. Banda de rularea a acestei anvelope de vara este optimizata pentru a conferi o buna stabilitate masinii dvs si reprezinta, in acelasi timp, garantia unei conduceri silentioase si confortabile, precum si a ...

Descriere


Viking CITYTECH 2 195/60R15 88H

Anvelope de vara ce reprezinta o alegere foarte buna pentru masinile din gama mica si medie, prezentand un raport calitate-pret foarte bun. Viking CityTech ll este in acelasi timp un cauciuc de vara ce beneficiaza de calitatea de fabricatie Continental, proprietarul brandului Viking. Banda de rularea a acestei anvelope de vara este optimizata pentru a conferi o buna stabilitate masinii dvs si reprezinta, in acelasi timp, garantia unei conduceri silentioase si confortabile, precum si a unei distante de franare scurte. Acest lucru se datoreaza compozitiei inovatoare a amestecului de cauciuc cu siliciu ce asigura o eficacitate mult imbunatatita la franarea de urgenta chiar si in conditii de carosabil ud. In concluzie, Viking CityTech ll reprezinta o alegere financiara excelenta, fiind totoedata si o anvelopa remarcabila prin rezistenta mica la rulare si o buna longevitate kilometrica.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Viking CITYTECH 2 195/60R15 88H de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Viking CITYTECH 2 195/60R15 88H sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.