Viadrus Hercules U22D-7N 35 KW

Centralele termice pe lemne VIADRUS TIP U22 C/D sunt centrale din fonta cu schimbatorul de caldura format din 2 pana la 10 elementi ce lucreaza la presiuni de pana la 4 bar si folosesc drept combustibil lemn, cocs sau carbune. Principalul avantaj al acestei centrale pe lemne este acela ca poate fi incarcata cu lemne de dimensiuni mari, diametru maxim de 220 mm. Utilizarea altor materiale combustibile in afara celor enumarate mai sus pentru centrale pe lemne (de exemplu: materiale p ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Viadrus Hercules U22D-7N 35 KW

Centralele termice pe lemne VIADRUS TIP U22 C/D sunt centrale din fonta cu schimbatorul de caldura format din 2 pana la 10 elementi ce lucreaza la presiuni de pana la 4 bar si folosesc drept combustibil lemn, cocs sau carbune.

Principalul avantaj al acestei centrale pe lemne este acela ca poate fi incarcata cu lemne de dimensiuni mari, diametru maxim de 220 mm. Utilizarea altor materiale combustibile in afara celor enumarate mai sus pentru centrale pe lemne (de exemplu: materiale plastice) este interzisa.

Elemente de siguranta si control ale centralelor pe lemne din fonta sunt :

- clapeta de fum ce controleaza debitul de gaze arse;

- usa de admisie aer montata pe usa cenusarului ce controleaza debitul de oxigen necesar arderii;

- rozeta de aer pentru alimentarea secundara de aer in camera de combustie;

- capacul de pe racordul de gaze arse ce permite indepartarea impuritatilor depuse;

- termomanometrul ce permite masurarea temperaturii si presiunii agentului termic.

Puterea termica utila: 35 kw

Inaltimea: 1004 mm
Latimea: 520 mm
Adancimea: 1035 mm
Diametru racord cos fum: 156 mm
Greutatea caznului [kg]: 371

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Viadrus Hercules U22D-7N 35 KW de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Viadrus Hercules U22D-7N 35 KW sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.